Tidsbestilling

Siden marts 2023 har vi haft online booking / E tider

For at imødekomme jer, der skal på arbejde eller i skole, er det nu muligt at booke en 10 min. lægetid mellem kl. 8-9 – online dagen før efter kl. 12.

Dvs. tiderne er forbeholdt denne patientgruppe – og er du ikke i blandt kan du risikere din tid bliver afvist.

 

Kan du ikke booke en tid efter kl. 12?

Der er enten ikke flere tider, eller der kan være behov for lægen varetager akutte problemstillinger.

Der gøres opmærksom på der manuelt skal åbnes for tiderne, det betyder at står vi med en akut problemstilling prioriteres denne. Oplever man derfor der ingen tider er, kan der også forsøges efter kl. 12 og frem.

 

TID SAMME DAG

Hos Lægerne I Jyllinge foregår tidsbestilling i tlf. alle hverdage mellem 8-9 til ”tid samme dag”. Det betyder, at du kan få en tid til en akut eller en ikke akut problemstilling samme dag, som du ringer til lægehuset. Hvis du ringer senere på dagen kan du risikere, at der ikke er flere ledige tider den dag.

Om mandagen oplever vi der er flere der har behov for hjælp og vi har derfor ekstra travlt. Så har du ikke behov for at blive set en mandag kan du med fordel ringe en af de andre hverdage da vi ikke har ubegrænsede ledige tider.

Tid samme dag kan enten være ved fremmøde i klinikken eller via videokonsultation (Videokonsultation foregår via appen ”Min læge” eller via en tilsendt SMS til din mobiltelefon), sygeplejersken vil hjælpe dig med at vurdere.

Kl. 9-12 skal du ringe, hvis du har brug for:
· Sekretærhjælp
· Tidsbestilling til kroniske sygdomme (diabetes, KOL, astma, stofskifte, hjerte mm)
· Blodprøvetid
· Test for livmoderhalskræft
· Attester og kørekort
· Vaccination
· Børneundersøgelse
· Graviditetsundersøgelse
· Receptfornyelse

Receptfornyelse bør som udgangspunkt foregå via hjemmesiden eller medicin app’en.

Telefonen lukker kl. 12, undtaget for akut opstået sygdom.

Akut sygdom: I tidsrummet kl. 8 til 16 er det naturligvis altid muligt at kontakte lægehuset ved akut opstået sygdom, der ikke kan vente til næste dag. Du skal trykke stjerne, når du ringer op. HUSK: Vi smider alt hvad vi har i hænderne for at tage akuttelefonen, så den skal kun bruges til akutte problemer.

Udenfor lægehusets åbningstid skal du kontakte akuttelefonen:
Region Sjælland: Tlf. 1818
Region Hovedstaden: Tlf. 1813