Vi hjælpes om at hjælpe dig

Vi hjælpes om at hjælpe dig.

 

Almen praksis generelt har fået flere og mere komplekse opgaver over tid og vi har fået flere kronikere hvis behandling skal varetages her. Lægemanglen i almen praksis er til at tage og føle på og vi vil gerne have uddannet flere gode kolleger til vores fælles fremtid.

Derfor forsøger vi i stigende grad at hjælpes om opgaverne her hos lægerne i Jyllinge.

Du vil møde dine faste sygeplejersker og sosu-assistent såvel på tlf. i skranken som ved konsultationerne og derudover vil der altid være uddannelses-læger i klinikken.

Du er selvfølgelig fortsat tilknyttet din faste læge, men vi vil ikke altid være at træffe til en konsultation –  Vi lover dig, du er i gode hænder hos vores personale og vi vil altid være bag enhver faglig beslutning om undersøgelser, plan og behandling.

Vi senior læger er selvfølgelig i huset også for en del administrative opgaver og bruger i høj grad vores kræfter på løbende supervision.  Derfor vil du ofte se os læger ” flyve” lidt over vandene og komme med til en del af konsultationen, hvor der er behov for det.

Vores egne konsultationstider er i tiltagende grad forbeholdt de mest syge patienter, med de komplekse problemstillinger, herunder patienter i samtale forløb og øvrige -af os udvalgte- patient kategorier. – det håber vi, der er forståelse for.

Er du i tvivl, har du spørgsmål eller mener du har brug for yderligere er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte enhver af os.

MVH

Lægerne

Anne Wichmand Thorsen, Kirstine Krarup og Kitt Larsen