Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING log på” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke selvbetjening og logge på med dit nem-id.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit nem-id.

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

Skal du booke tider eller skrive til lægen vedr. dine børn skal disse også oprettes, da oprettelsen ikke kan se uden nem-id, skal du kontakte klinikken for oprettelsen, medmindre klinikkens app. benyttes.

Du kan ikke booke tider ved uddannelseslægen eller sygeplejersken, ved dette behov skal klinikken ligeledes kontaktes.

Du kan, som alternativ til nem-id både ved børn eller voksne, logge ind via adgangskode. Hvis du vælger denne “Log ind med adgangskode” vil en tofaktorgodkendelse være nødvendig og en engangskode ved blive sendt til din mail – det er vigtigt du ikke lukker LIJ vinduet ned, men blot minimere når mail tjekkes for at skrive kode – da der ellers vil være behov for ny kode for at sikre din identitet.

Ved attester er det vigtigt der sættes korrekt tid af, hvorfor du bør kontakte klinikken for tidsbestilling.