E-konsultation

Skriv til din læge

På forsiden i højre side, kan du logge på selvbetjening. Du kan logge på, med nem-id eller adgangskode med to-faktor godkendelse. Adgangskode gives af klinikken, dette benyttes f.eks. til børn/unge der ikke har nem-id. Der kan også skrives til din læge med vores app, “min læge”. I denne app kan du bruge eget log-in og skifte mellem dig og dine børn, så du ikke behøver logge af og på.

E-konsultationen skal altid omhandle den person, der er logget ind. Hver enkelte bruger skal oprettes med eget personnummer og password i vores system jævnfør journalføringsloven. Vær opmærksom på der kan gå optil 5 hverdage før du kan forvente svar på e-konsultation, hvorfor dette ikke egner sig til akut henvendelse.

Tid samme dag gives af sygeplejersken telefonisk mellem kl. 8-9.

Vi oplever til tider udfordringer med log in, der kan være flere årsager. Vi anbefaler der forsøges anden browser hvis hjemmesiden benyttes, alternativt kan app’en prøves. Til tider kan systemerne være midlertidigt nede.

Vær opmærksom på e-konsultation er lukket i weekender, dvs. fredag kl. 12 til mandag kl. 8.30, og hvis din læge er fraværende, såsom kursus eller ferie – dette for at sikre du får svar indenfor 5 hverdage.